Spring naar hoofd-inhoud

Kapsalon Antoinette Harkema

Kapsalon Antoinette is op 29 mei 1989 opgestart door Annie Brouwer-Hoogsteen aan de Singel in Harkema. Daarvoor had zij al meerdere jaren ervaring opgedaan bij een gerenommeerde kapsalon in Drachten. Kapsalon Antoinette liep al snel uitstekend en groeide gestaag, zodat het na ruim vijftien jaar tijd was voor een groter pand. Dit werd gevonden aan de Warmoltstrjitte 115, ook te Harkema, waar Annie en haar team nu ook al weer geruime tijd met veel plezier het kappersvak uitoefenen.

Kapsalon Antoinette staat voor uitstekende service, professioneel advies en persoonlijke aandacht. Ons vakkundige team vervult iedere wens op haargebied. Het team bestaat uit uitstekend opgeleide kapsters die regelmatig opnieuw getraind worden in de nieuwste technieken en laatste modetrends, van haarvlechttechnieken tot tribal scheren.

"Wij zijn een kapsalon voor het hele gezin, van jong tot oud" zegt Annie. "Onze klanten weten bovendien dat ze bij ons een goed en eerlijk advies krijgen en dat er naar hun wensen wordt geluisterd. Na ieder bezoek willen we dat een tevreden klant onze haarsalon weer verlaat". Dat dit goed lukt is duidelijk gezien het grote aantal terugkerende klanten van Kapsalon Antoinette.

Kapsalon Antoinette Team

Ons team bestaat uit goed opgeleide vakkrachten met jarenlange ervaring. Onze kapsters hebben stuk voor stuk een passie voor het kappersvak en houden zich continu op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op haargebied. Het hechte team werkt al jaren samen en dat die samenwerking uitstekend is, merk je als klant met name door de gezellige sfeer bij Kapsalon Antoinette. Tijdens de verzorging van je haar is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en een babbeltje of een goed gesprek.

Kom gauw eens langs bij Kapsalon Antoinette, je bent van harte welkom!

Kapsel kadobon van kapsalon Antoinette

Kapperscadeaubon

Onze kapperscadeaubon is een leuk origineel cadeau voor moederdag, een verjaardag, jubileum of zomaar. Bij ons verkrijgbaar. Voor welk bedrag? Dat bepaald u zelf!